Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Podoba Ci się ten projekt? Zostaw pozytywny komentarz i daj znać autorowi, że zbudował coś fajnego!

Masz uwagi? Napisz kulturalnie co warto zmienić. Doceń pracę autora nad konstrukcją oraz opisem.

Konstrukcja wygląda niesamowicie ciekawie, mógłbyś wrzucić jakieś filmy z jazdy, czy ruszania rękami? No i gdzie jest głowa?

Głowa już niepotrzebna - te otwory na klacie wyglądają jak oczy 🙂

Robot fenomenalny! Coś więcej o ramionach - można coś nimi podnieść, czy ich obsługa dopiero w planach na przyszłość?

Postaram się jutro wrzucić filmik z trybu zdalnego sterowania. Co do głowy, stwierdziłem, że "maska" na korpusie wygląda całkiem nieźle i głowa mogłaby to zepsuć 🙂 W niedalekiej przyszłości głowa jednak zostanie dorobiona, gdy zajmę się trybem omijania przeszkód 😉

Edit, wrzuciłem filmik, w razie jakby ktoś nie zauważył 😉 musiałem zdemontować chwytaki na dłoni, ponieważ zbyt słabe serwa nie dawały rady ich podnieść. Muszę je przerobić i wykonać z lżejszych materiałów.

Robot wykonany jest bez głowy 😉

Ponieważ nie wie co ma chwycić i przynieść, dlatego dobrze jest zamontować w nim kamerkę i hotspota podpiętego do komputera pokładowego.

Sztuczna inteligencja się dobrze sprzedaje 😃

• 1 rok później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...